Diğer Haberler
Yapılan Denetimde Yakalanan "İkiz Plakalı" Taksinin Sahibine 20 bin 209 Lira Ceza Kesildi.
Beyoğlu'nda yapılan denetimde yakalanan "ikiz plakalı" taksinin sahibine 20 bin 209 lira ceza kesildi.
İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı sivil trafik ekipleri, Tarlabaşı Bulvarı'nda taksilere yönelik denetim gerçekleştirdi.
Denetimler sırasında durdurulan 34 ...... plakalı aracın şase numarası sorgulandı. Sorgulamada aracın gerçek plakasının 59 .... olduğu ve 'İkiz plaka' yapılarak taksi olarak çalıştırıldığı tespit edildi.
Araç sürücüsüne 'başka bir araca ait tescilli plakayı takmak ve kullanmak', 'yetki belgesiz korsan taşımacılık' ve 'araç tescil belgesini araçta bulundurmamak' suçlarından toplam 20 bin 209 lira cezai işlem uygulandı.
Korsan taksicilik yapıldığı tespit edilen araç ise 60 gün trafikten menedildi. Taksim Şehit Haşim Usta Polis Merkezi Amirliği'ne götürülen sürücüsü hakkında adli işlem başlatıldı.

Banka Hesaplarının 3. Kişilere Kullandırılması Halinde Cezai Yaptırımlarla Karşılaşılır

Yargıtay Kararı:"Zorlayıcı Sebep Gerekçesi İle İşten Çıkarılan İşçiye İhbar Tazminatı Ödenir"

GİB Gelir İle Uyumsuz Lüks Harcamaları İnceliyor

Yargıtay Kararı: " Arızalı Alarm Sistemi Nedeniyle Hırsızlık Zararından Güvenlik Firması Sorumlu "

Mahkeme Kararı : "Tüketicinin Haberi Olmadan Hesabından Gece Kredi Çekilmesi Halinde Banka Kusurludur"

Sahte Fatura Düzenlendiği Gerekçesiyle Yürütülen Soruşturmada 21 Tutuklama

Kamu Gözetim Kurumundan Konkordato Hilesine 82,1 Milyon Lira Ceza

Özel Teknelerin Donatımı ve Özel Tekneleri Kullanacak Kişilerin Yeterlikleri Hakkında Yönetmelik

Konaklama Tesislerine İtfaiye Raporu Zorunluluğu

İş Yerinde Gizli Fotoğraf Çeken Kişiye Hapis Cezası

Yargıtay Kararı: "Pandemi Dönemindeki Ücretsiz İzinler Kıdem Tazminatı Ve Yıllık İzne Dahil Edilir"

Yargıtay Kararı: "Kira Süresi Dolmadan Tahliye Davası Açılamaz"

Konkordato (İflas Erteleme Anlaşması), Kötü Niyetli Şirketler Tarafından İstismar Ediliyor

Kayıt Dışıyla Mücadelede 50 Bin Mükellef İncelendi

