Diğer Haberler
Toplu taşıma araçları ve diğer araçlarla yapılan trafik kazalarında, tedavi giderleri öncelikle seyahat sigortasından karşılanır
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, her yolcunun, seyahat edeceği firmadan biletini alırken koltuk numarasını ve adını mutlaka kontrol etmesi gerektiğini bildirdi.
Palandöken, yazılı açıklamasında, yurtiçinde turizm hareketliliğinin yaşandığını ve milyonlarca insanın tren, uçak, otobüs gibi toplu taşıma araçları ile seyahat ettiğini ifade etti.
"Her yolcu seyahat edeceği firmadan biletini alırken koltuk numarasını ve adını mutlaka kontrol etmeli" değerlendirmesinde bulunan Palandöken, şunları kaydetti:
"Seyahat esnasında her yolcu için isminin yazılı olduğu ayrı ayrı bilet kesilmeli. Kesinlikle bir bilete toplu olarak tek isim ve toplu koltuk numarası yazılamaz. Kaza anında sigortadan faydalanacak kişinin bilette ismi yazılı olması gerekir. Toplu taşıma araçları ve diğer araçlarla yapılan trafik kazalarında, seyahat sigortasına ait poliçelerin nedense hastanelere tedavi sırasında ibraz edilmediği ve yaralıların, kendi özel sağlık sigortalarından muayene edildikleri görülüyor. Tedavi giderleri başka sigorta sözleşmeleri ile teminat altına alınmış olsa bile, söz konusu giderler öncelikle bu sigortadan karşılanır."

Yol Güzergahları Üzerindeki Radarlı Ve Radarsız Trafik Uygulama Sayılarını Gösteren İnternet Sayfası Hazırlandı.

KDK Devreye Girdi: Kendi Evini Kiraya Vererek Kiralık EvdeYaşayan Emekli Ev Sahibi Emlak Vergisinden Muaf Tutuldu

Tapuda suç üstü yakalandı: Başkasına ait 20 milyonluk 4 taşınmazı satmaya çalıştı!

Ticaret Bakanlığı'ndan Banka Hesaplarının Başka Kişilere Kullandırılması Hakkında Uyarı

e-Devlet'ten Kira Sözleşmesi Hizmeti Emlakçıların Da Kullanımına Açıldı

Enflasyon Muhasebesini Doğru Uygulamayanlara Vergi İncelemesi Geliyor

Doğum Yardımı Yönetmeliği Resmi Gazete’de Yayımlandı

Radarın Kalibrasyon Ayarı Yapılmadığı İçin Trafik Cezası İptal Edildi

e-Ticarette Değişim Ve İade Yapmayan Şirketlere Ceza

Arsa Dolandırıcıları Mağduriyetler Yaratıyor

Yargıtay Kararı: " Avukata Borçluları Israrlı Arama Ve Mesajları İçin Verilen Ceza Hukuka Uygundur"

Sözleşmede Cayma Hakkına Dair Tüketici Hakem Heyeti Kararı

Geçen Yıl Yapılan Vergi Denetimlerinde 160 Milyar Liralık Eksik Beyan Tespit Edildi

Sosyal Güvenlik Kurumu Sağlık Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ
