Diğer Haberler
Terk Edilen Tarım Arazileri Ekonomiye Kazandırılsın
TMO'ya buğday, arpa, mısır ve pirinç için sıfır gümrük vergisi ile bakanlık onayı gerekmeksizin ithalat yetkisi verilmesini eleştiren Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu (TARIMKON) Başkanı Hakan Yüksel, ithalat yapılmadan da piyasanın düzenlenebileceğini söyledi.
TMO'nun açıklamalarına göre bu hasat sezonunda buğday üretiminin 21,8 milyon ton olacağını anımsatan Yüksel, Türkiye'de kişi başı buğday tüketiminin yılda 250 kilogram olduğuna dikkati çekti.
Yüksel, şu an üretim ile talep arasında açık olduğundan dolayı ithalat yapılmak istendiğine değinerek, "İlerleyen yıllarda nüfusumuz ve Türkiye'ye gelen turist sayısı daha da artacak. Bu artışa cevap verebilmek için ithalat yerine son 15 yılda terk edilen 4,5 milyon hektar tarım arazisinin yeniden ekonomiye kazandırılması daha faydalı olabilir." dedi.

Banka Hesaplarının 3. Kişilere Kullandırılması Halinde Cezai Yaptırımlarla Karşılaşılır

Yargıtay Kararı:"Zorlayıcı Sebep Gerekçesi İle İşten Çıkarılan İşçiye İhbar Tazminatı Ödenir"

GİB Gelir İle Uyumsuz Lüks Harcamaları İnceliyor

Yargıtay Kararı: " Arızalı Alarm Sistemi Nedeniyle Hırsızlık Zararından Güvenlik Firması Sorumlu "

Mahkeme Kararı : "Tüketicinin Haberi Olmadan Hesabından Gece Kredi Çekilmesi Halinde Banka Kusurludur"

Sahte Fatura Düzenlendiği Gerekçesiyle Yürütülen Soruşturmada 21 Tutuklama

Kamu Gözetim Kurumundan Konkordato Hilesine 82,1 Milyon Lira Ceza

Özel Teknelerin Donatımı ve Özel Tekneleri Kullanacak Kişilerin Yeterlikleri Hakkında Yönetmelik

Konaklama Tesislerine İtfaiye Raporu Zorunluluğu

İş Yerinde Gizli Fotoğraf Çeken Kişiye Hapis Cezası

Yargıtay Kararı: "Pandemi Dönemindeki Ücretsiz İzinler Kıdem Tazminatı Ve Yıllık İzne Dahil Edilir"

Yargıtay Kararı: "Kira Süresi Dolmadan Tahliye Davası Açılamaz"

Konkordato (İflas Erteleme Anlaşması), Kötü Niyetli Şirketler Tarafından İstismar Ediliyor

Kayıt Dışıyla Mücadelede 50 Bin Mükellef İncelendi

