Diğer Haberler
Tapu Takas Sisteminin Kullanımı Giderek Yaygınlaşıyor
Takasbank Genel Müdürü Mahmut Kayacık, TapuTakas sisteminin kullanımının giderek yaygınlaşmaya başladığını belirterek, "İlk defa bir gayrimenkul yatırım fonu, çoklu parsel alım işlemini TapuTakas sistemini kullanarak, güvenli, hızlı ve sorunsuz bir yöntemle gerçekleştirmiştir. Tüm gayrimenkul yatırım fonlarımızı ve vatandaşlarımızı TapuTakas sistemini kullanmaya davet ediyoruz. TapuTakas sisteminin işleyişi oldukça pratik ve basit olup tapu sisteminden alınan e-ödeme makbuz numarası, alıcı ve satıcının IBAN numarası bilgilerinin TapuTakas web sayfasına giriş yapılması yeterli." değerlendirmesinde bulundu.
Re-Pie Genel Müdürü Hasan Bayhan da TapuTakas sistemi sayesinde piyasada sıkça karşılaşılan önce para mı önce tapu mu sıkıntısını rahatlıkla aştıklarını ve satıcıların güvenli bir şekilde ve çok uygun bir maliyetle satış yapabildiğini kaydetti.
Bayhan, TapuTakas sisteminde sürecin her aşamasının cep telefonu ve e-posta adresine gelen bilgilendirme mesajlarıyla takip edilebilmesinin de çok faydalı olduğunu ifade etti.

Yargıtay Kararı: " Aynı Gün Hem Borcun Hem De Haczin Kabul Edilmesi Hukuka Aykırıdır"

Yargıtay Kararı: "Telefon Mesajlaşmaları Delil Olarak Kabul Edilir"

Lisanssız Şekilde Döviz Alım Satımı Yapan İşletmelere Yönelik Denetimler Sıkılaştırıyor

MEB'den İzinsiz Eğitim Faaliyetlerine Sıkı Denetim

Yargıtay Kararı: "Ürünün Sağlam Teslim Edilmemesi Halinde Zarardan Kargo Firması Sorumludur"

Banka Hesaplarının 3. Kişilere Kullandırılması Halinde Cezai Yaptırımlarla Karşılaşılır

Yargıtay Kararı:"Zorlayıcı Sebep Gerekçesi İle İşten Çıkarılan İşçiye İhbar Tazminatı Ödenir"

GİB Gelir İle Uyumsuz Lüks Harcamaları İnceliyor

Yargıtay Kararı: " Arızalı Alarm Sistemi Nedeniyle Hırsızlık Zararından Güvenlik Firması Sorumlu "

Mahkeme Kararı : "Tüketicinin Haberi Olmadan Hesabından Gece Kredi Çekilmesi Halinde Banka Kusurludur"

Sahte Fatura Düzenlendiği Gerekçesiyle Yürütülen Soruşturmada 21 Tutuklama

Kamu Gözetim Kurumundan Konkordato Hilesine 82,1 Milyon Lira Ceza

Özel Teknelerin Donatımı ve Özel Tekneleri Kullanacak Kişilerin Yeterlikleri Hakkında Yönetmelik

Konaklama Tesislerine İtfaiye Raporu Zorunluluğu

