Diğer Haberler
Tapu Takas Sisteminin Kullanımı Giderek Yaygınlaşıyor
Takasbank Genel Müdürü Mahmut Kayacık, TapuTakas sisteminin kullanımının giderek yaygınlaşmaya başladığını belirterek, "İlk defa bir gayrimenkul yatırım fonu, çoklu parsel alım işlemini TapuTakas sistemini kullanarak, güvenli, hızlı ve sorunsuz bir yöntemle gerçekleştirmiştir. Tüm gayrimenkul yatırım fonlarımızı ve vatandaşlarımızı TapuTakas sistemini kullanmaya davet ediyoruz. TapuTakas sisteminin işleyişi oldukça pratik ve basit olup tapu sisteminden alınan e-ödeme makbuz numarası, alıcı ve satıcının IBAN numarası bilgilerinin TapuTakas web sayfasına giriş yapılması yeterli." değerlendirmesinde bulundu.
Re-Pie Genel Müdürü Hasan Bayhan da TapuTakas sistemi sayesinde piyasada sıkça karşılaşılan önce para mı önce tapu mu sıkıntısını rahatlıkla aştıklarını ve satıcıların güvenli bir şekilde ve çok uygun bir maliyetle satış yapabildiğini kaydetti.
Bayhan, TapuTakas sisteminde sürecin her aşamasının cep telefonu ve e-posta adresine gelen bilgilendirme mesajlarıyla takip edilebilmesinin de çok faydalı olduğunu ifade etti.

İşten Ayrıldıktan Sonra Aynı İşyerinde Çalışılması Halinde Yıllık İzin Hakkında Yargıtay Kararı

Yargıtay Kararı: "Çırak Sözleşmesi Kapsamında Geçen Süre Emeklilik Hesabına Dahil Edilmez"

İşe İade Hakkında Anayasa Mahkemesi Kararı

Kira Sözleşmesinin Süresinden Önce Feshi Hakkında Yargıtay Kararı

MASAK Basitleştirilmiş Tedbirlerinde Kullanılan Bazı Parasal Sınırları Yeniden Belirledi

Parasını Ödeyip Yerleştiği Evi Müteahhit Başkasına Sattı

TIR Şoförlerinin Fazla Mesai Ücretlerine İlişkin Yargıtay Kararı

Yargıtay Kararı: "İşverenin Küfretmesi Nedeniyle İstifa Eden İşçiye Kıdem Tazminatı Ödenir"

Yargıtay Kararı: "Müşterilere Ve Çalışma Arkadaşlarına Uygunsuz İfadeler Kullanan Çalışanın Sözleşmesi Tazminatsız Fesh Edilebilir"

Tarım Arazilerinin Korunması ve Kullanılması Yönetmeliğinde Değişiklik

Yargıtay Kararı: "Yıllık Ücretli İzine Denk Gelen Hafta Tatili Günleri İzin Süresinden Düşürülemez"

Yetki Belgesiz Araç Satışına 305 Milyon Lira Ceza

Yargıtay Kararı: "İhbar Tazminatı Ödenmeden İşten Çıkartılan İşçi Yapılan Zamdan Yararlanır"

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Tapu İşlemlerine İlişkin Merak Edilenleri Yanıtladı

