Diğer Haberler
SGK evde çocuk bakım hizmetleri desteğine ilişkin uyarı yaptı
SGK’dan yapılan açıklamada, bazı internet sitelerinde, Evde Çocuk Bakım Hizmetleri Yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının DesteklenmesiProjesi kapsamında verilecek olan 300 Avroluk destekten yararlanmak isteyen annelerden “ön başvuru” adı altında,TC kimlik numarası, telefon numarası ve e-posta adresi gibi kişisel bilgilerinin istendiği anlaşıldığı belirtilerek, “Ayrıca,danışmanlık firması tarafından verilen bu hizmetin Sosyal Güvenlik Kurumu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Avrupa Birliği tarafından finanse edildiği, danışmanlık firması aracılığıyla yapılacak başvuruların öncelikli olarak değerlendirileceği gibi gerçek dışı, vatandaşlarımızı yanıltmaya ve haksız kazanç sağlamaya yönelik bilgiler yer aldığı görülmüştür” denildi.
Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Kurumumuz tarafından yürütülen “Evde Çocuk Bakım Hizmetleriyle Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Operasyonu” kapsamında ön başvurular 25 Haziran tarihinden itibaren sadece www.sgk.gov.tradresi üzerinden alınacağı kaydedilerek şöyle denildi:
“Ön başvurular herhangi bir aracı kişi ya da şirkete ihtiyaç olmaksızın anneler tarafından kolayca yapılabilecektir. Ön başvuru aşamasında annelerden kimlik bilgileri dışında bilgi ve belge istenmeyecektir. Başvuru sahiplerinden hiçbir aşamada ücret talep edilmeyecektir. Başvuruların danışmanlık firması aracılığıyla yapılması kişilere hiçbir öncelik kazandırmayacaktır.
Bu tarz firmalara itibar edilmemesi ve kişisel bilgilerin bu kişilerle kesinlikle paylaşılmaması önem arz etmektedir.”

EYT Kapsamında Emekli Olamayan Vatandaş KDK'nın Devreye Girmesi ile Emekli Edildi

'SMS'le Doğrulama Kodu' İstenmesine İlişkin KVKK Kararı

Yetki Belgesiz İkinci El Taşıt Ticaretinde Bulunduğu Tespit Edilenlere 72 Milyon Lira İdari Para Cezası Uygulandı

Akaryakıtta Sahte Faturayla 140 Milyar Liralık Vurgun

Banka Hesabını Başkalarına Kullandıranlar Ciddi Yaptırımlarla Karşı Karşıya Kalabilir

Yol Güzergahları Üzerindeki Radarlı Ve Radarsız Trafik Uygulama Sayılarını Gösteren İnternet Sayfası Hazırlandı.

KDK Devreye Girdi: Kendi Evini Kiraya Vererek Kiralık EvdeYaşayan Emekli Ev Sahibi Emlak Vergisinden Muaf Tutuldu

Tapuda suç üstü yakalandı: Başkasına ait 20 milyonluk 4 taşınmazı satmaya çalıştı!

Ticaret Bakanlığı'ndan Banka Hesaplarının Başka Kişilere Kullandırılması Hakkında Uyarı

e-Devlet'ten Kira Sözleşmesi Hizmeti Emlakçıların Da Kullanımına Açıldı

Enflasyon Muhasebesini Doğru Uygulamayanlara Vergi İncelemesi Geliyor

Doğum Yardımı Yönetmeliği Resmi Gazete’de Yayımlandı

Radarın Kalibrasyon Ayarı Yapılmadığı İçin Trafik Cezası İptal Edildi

e-Ticarette Değişim Ve İade Yapmayan Şirketlere Ceza
