Diğer Haberler
www.maliyepostasi.com
Müteahhitler, kentsel dönüşümde yer alan 2/3 kuralıyla birlikte tüm projelere teklif vermeye başladı.
10 Ocak 2013, Perşembe
Devamını Okumak İçin Tıklayın: http://ekonomi.milliyet.com.tr/kentsel-donusumle-rekabet-kizisacak/ekonomi/ekonomidetay/10.01.2013/1
Etiketler#müteahhitler#kentsel#dönüşümde#yer#alan#23#kuralıyla#birlikte#tüm#projelere#teklif#vermeye#başladı
İçerik 2322 kez listelendi
![DİR Kapsamında Yapılan İthalat Suistimal Ediliyor](https://maliyepostasi.com/uploads/tesvik%202.jpg)
DİR Kapsamında Yapılan İthalat Suistimal Ediliyor
![6 ay 6 bin Kilometre İle İlan Kısıtlamasına Uymayanlara 52 Milyon Lira Ceza](https://maliyepostasi.com/uploads/luksarac.jpg)
6 ay 6 bin Kilometre İle İlan Kısıtlamasına Uymayanlara 52 Milyon Lira Ceza
![Özel Hastane Yönetmeliğinde Değişiklik](https://maliyepostasi.com/uploads/saglik.jpg)
Özel Hastane Yönetmeliğinde Değişiklik
![Elektrik Faturasını Düzenli Ödeyenden Güvence Bedeli Alınmayacak](https://maliyepostasi.com/uploads/elektrik.jpg)
Elektrik Faturasını Düzenli Ödeyenden Güvence Bedeli Alınmayacak
![Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) 2025 Muayene Katılım Ücretleri](https://maliyepostasi.com/uploads/hastane.jpg)
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) 2025 Muayene Katılım Ücretleri
![2024 Yılında En Çok KDV Oran Uyumsuzluğu, Belge Düzeni, Ödemelerin Kayıtlarla Uyumu Hususları Denetledi](https://maliyepostasi.com/uploads/denetimbilirkuzman.jpg)
2024 Yılında En Çok KDV Oran Uyumsuzluğu, Belge Düzeni, Ödemelerin Kayıtlarla Uyumu Hususları Denetledi
![2025 Yılına Dair Alkollü İçkilere İlişkin Tesis Kurma, Üretim Ve Proje Tadilat İzni Bedelleri](https://maliyepostasi.com/uploads/tekel.jpg)
2025 Yılına Dair Alkollü İçkilere İlişkin Tesis Kurma, Üretim Ve Proje Tadilat İzni Bedelleri
![Yetki Alanı Dışında ve Tarafların Farklı Birimlerde Bulunmaları Halinde Tapu İşlemlerinin Yapılmasına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik](https://maliyepostasi.com/uploads/kira.jpg)
Yetki Alanı Dışında ve Tarafların Farklı Birimlerde Bulunmaları Halinde Tapu İşlemlerinin Yapılmasına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik
![Kazaya Karışan Araçlara İlişkin Düzenlenen Eksper Raporları e-Devlet Sistemine Yüklendi](https://maliyepostasi.com/uploads/eksper.jpg)
Kazaya Karışan Araçlara İlişkin Düzenlenen Eksper Raporları e-Devlet Sistemine Yüklendi
![Yurt Dışı İnternet Sitelerinden Yapılan Alışverişlerde Faturalarda Kargo/Posta Ücretinin Ayrı Gösterilmesi Zorunluluğu](https://maliyepostasi.com/uploads/eticaret.jpg)
Yurt Dışı İnternet Sitelerinden Yapılan Alışverişlerde Faturalarda Kargo/Posta Ücretinin Ayrı Gösterilmesi Zorunluluğu
![Kayıt Dışı İstihdama 1,6 Milyar Lira Ceza](https://maliyepostasi.com/uploads/isci3.jpg)
Kayıt Dışı İstihdama 1,6 Milyar Lira Ceza
![Kolay İşverenlik Uygulaması'ndan 105 Bine Yakın İş Yeri Yararlandı](https://maliyepostasi.com/uploads/Urun/SGK_kitap%201.jpg)
Kolay İşverenlik Uygulaması'ndan 105 Bine Yakın İş Yeri Yararlandı
![Restoran ve Lokantalarda Bazı İşletmeler, % 10 Yerine % 1 KDV Göstererek Vergi Kaçırıyor](https://maliyepostasi.com/uploads/Urun/kdv.jpg)
Restoran ve Lokantalarda Bazı İşletmeler, % 10 Yerine % 1 KDV Göstererek Vergi Kaçırıyor
![Türkiye Vergi Kaçakçılığında OECD Ülkeleri Arasında Zirvede](https://maliyepostasi.com/uploads/vergilevhasi.jpg)
Türkiye Vergi Kaçakçılığında OECD Ülkeleri Arasında Zirvede
![EPDK, Son Kaynak Tedarik Tarifesinin Düzenlenmesi Hakkında Tebliğde Değişiklik Yaptı](https://maliyepostasi.com/uploads/enejicevre.jpg)