Diğer Haberler
Kamu Bankalarının KOBİ Kredilerinde Daha Cesur Olacağı Bir Döneme Giriyoruz
Kamu bankalarının sektörde öncü rol oynayacağını söyleyen Ertem, "Hazine, kamu bankalarının öncü olması doğrultusunda çalışma yapıyor, sektöre olumlu günlerde yansıyacaktır. Kamu bankaları karlılığı ve rekabeti ön planda tutmak yerine Türkiye'yi öne çıkaran bir anlayışı benimseyeceklerdir. Kamu bankalarının KOBİ kredilerinde daha cesur olacağı bir döneme giriyoruz. Nakit sıkışıklığı hızlı bir şekilde azalacaktır" dedi.
Ertem, "Kurdan dolayı yatırımların yapılamaması nedeniyle ihracatımız pazar kaybediyor. Büyüme ivmesinin hükümetin alacağı önlemlerle yukarı çıkmasını bekliyoruz. " şeklinde konuştu ve ekledi: "Yeni bir büyüme hamlesi ortaya çıkarmamız gerekiyor"
"ABD seçimlerinde Trump'ın öne geçmesi beklenmedik bir durumdu, doladaki hareket buna da bağlı." diyen Ertem, Fed'in aralıkta faiz indireceği beklentisiyle ilgili olarak, "Fed 2017'ye ciddi bir faiz artırımı ile girerse ABD ihracatının önemli oranda düşeceğini göreceğiz. Clinton seçilse bile Fed'in aralıkta kolay kolay faiz artıracağını düşünmüyorum"

Banka Hesaplarının 3. Kişilere Kullandırılması Halinde Cezai Yaptırımlarla Karşılaşılır

Yargıtay Kararı:"Zorlayıcı Sebep Gerekçesi İle İşten Çıkarılan İşçiye İhbar Tazminatı Ödenir"

GİB Gelir İle Uyumsuz Lüks Harcamaları İnceliyor

Yargıtay Kararı: " Arızalı Alarm Sistemi Nedeniyle Hırsızlık Zararından Güvenlik Firması Sorumlu "

Mahkeme Kararı : "Tüketicinin Haberi Olmadan Hesabından Gece Kredi Çekilmesi Halinde Banka Kusurludur"

Sahte Fatura Düzenlendiği Gerekçesiyle Yürütülen Soruşturmada 21 Tutuklama

Kamu Gözetim Kurumundan Konkordato Hilesine 82,1 Milyon Lira Ceza

Özel Teknelerin Donatımı ve Özel Tekneleri Kullanacak Kişilerin Yeterlikleri Hakkında Yönetmelik

Konaklama Tesislerine İtfaiye Raporu Zorunluluğu

İş Yerinde Gizli Fotoğraf Çeken Kişiye Hapis Cezası

Yargıtay Kararı: "Pandemi Dönemindeki Ücretsiz İzinler Kıdem Tazminatı Ve Yıllık İzne Dahil Edilir"

Yargıtay Kararı: "Kira Süresi Dolmadan Tahliye Davası Açılamaz"

Konkordato (İflas Erteleme Anlaşması), Kötü Niyetli Şirketler Tarafından İstismar Ediliyor

Kayıt Dışıyla Mücadelede 50 Bin Mükellef İncelendi

