Diğer Haberler
'K' türü yetki belgesinin fiyatı düşürülmeli
Palandöken yaptığı yazılı açıklamada, kamyoncuların, aldıkları yükün yanında geçim sıkıntısı ağırlığının da altında ezildiğini ifade ederek, kamyoncuların kullanmak zorunda olduğu 'K' türü yetki belge ücretlerinin makul tutulması gerektiğinin altını çizdi. Belgeye devir hakkı da verilmesi gerektiğini savunan Palandöken, bireysel taşımacılık bitirilirse, rekabetin azalacağını, fiyat istikrarının bozulacağını kaydetti.
Palandöken, şu an toplam 507 bin 804 'K' belgesinin kullanıldığını belirterek, "Bu işi ciddi yapanlar için 'K' belgeleri 5 yıl sonunda ücretsiz uzatılmalı. Bu tür yetki belgelerini de üyelerimize kendi odaları vermeli. Hizmet ayağa gitmeli. Ayrıca bir aracı olana da 19 bin liraya belge veriliyor, 100 tane aracı olana da 19 bin liraya belge veriliyor. Bu haksızlığın mutlaka önüne geçilmelidir" ifadelerini kullandı.

Parasını Ödeyip Yerleştiği Evi Müteahhit Başkasına Sattı

TIR Şoförlerinin Fazla Mesai Ücretlerine İlişkin Yargıtay Kararı

Yargıtay Kararı: "İşverenin Küfretmesi Nedeniyle İstifa Eden İşçiye Kıdem Tazminatı Ödenir"

Yargıtay Kararı: "Müşterilere Ve Çalışma Arkadaşlarına Uygunsuz İfadeler Kullanan Çalışanın Sözleşmesi Tazminatsız Fesh Edilebilir"

Tarım Arazilerinin Korunması ve Kullanılması Yönetmeliğinde Değişiklik

Yargıtay Kararı: "Yıllık Ücretli İzine Denk Gelen Hafta Tatili Günleri İzin Süresinden Düşürülemez"

Yetki Belgesiz Araç Satışına 305 Milyon Lira Ceza

Yargıtay Kararı: "İhbar Tazminatı Ödenmeden İşten Çıkartılan İşçi Yapılan Zamdan Yararlanır"

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Tapu İşlemlerine İlişkin Merak Edilenleri Yanıtladı

Ticaret Bakanlığından Devre Tatil Ve Devre Mülk Satışlarına Dair Uyarı

Yargıtay Emekli Maaşını Başka Bankaya Taşımak İsteyen Emeklinin Maaşına Konan Blokeyi Kaldırdı

Yargıtay Kararı : "Video Çekip WhatsApp Gruplarında Paylaşmak Suçtur."

Yargıtay Kararı: " Balkon Kapatma İşlemleri Kaçak Yapı Olarak Değerlendirilebilir."

Hasarlı Araçların Seri Numaralarını Hacizli Otomobillere Kopyalayanlara Operasyon

