Diğer Haberler
www.maliyepostasi.com
İstanbul'da 1269 vatandaş, kendilerini polis veya savcı olarak tanıtan kişiler tarafından dolandırıldı.
İstanbul'da 2015 yılında bin 269 vatandaş, kendilerini polis veya savcı olarak tanıtan telefon dolandırıcılarınca 48 milyon lira dolandırıldı.Buna göre, telefon dolandırıcıları, mağdurlardan her ay 4 milyon lira haksız kazanç sağladı.
06 Ocak 2016, Çarşamba
Kendilerini polis veya savcı olarak tanıtan dolandırıcıların, bin 269 mağdurun 763'ünden elden para aldıkları, 324'üne de parayı bir yere bıraktırdığı belirtildi. Dolandırıcıların, diğer mağdurlara ise banka hesapları üzerinden para transferi yaptırdıkları öğrenildi.
Dolandırılan vatandaşlardan 641'inin 60 yaş üstü, 172'sinin 50-60, 163'ünün 40-50, 124'ünün 30-40 ve 21'inin 15-30 yaşında olduğu öğrenildi.
Emniyet yetkilileri, telefon dolandırıcılığının önüne geçmek için öncelikle tüm vatandaşların "devlet para istemez" sözünü anlamasını ve bu konuda bilinçlenmesi gerektiğini belirtti.
Etiketler#istanbulda#1269#vatandaş#kendilerini#polis#veya#savcı#olarak#tanıtan#kişiler#tarafından#dolandırıldı
İçerik 3509 kez listelendi

İşten Ayrıldıktan Sonra Aynı İşyerinde Çalışılması Halinde Yıllık İzin Hakkında Yargıtay Kararı

Yargıtay Kararı: "Çırak Sözleşmesi Kapsamında Geçen Süre Emeklilik Hesabına Dahil Edilmez"

İşe İade Hakkında Anayasa Mahkemesi Kararı

Kira Sözleşmesinin Süresinden Önce Feshi Hakkında Yargıtay Kararı

MASAK Basitleştirilmiş Tedbirlerinde Kullanılan Bazı Parasal Sınırları Yeniden Belirledi

Parasını Ödeyip Yerleştiği Evi Müteahhit Başkasına Sattı

TIR Şoförlerinin Fazla Mesai Ücretlerine İlişkin Yargıtay Kararı

Yargıtay Kararı: "İşverenin Küfretmesi Nedeniyle İstifa Eden İşçiye Kıdem Tazminatı Ödenir"

Yargıtay Kararı: "Müşterilere Ve Çalışma Arkadaşlarına Uygunsuz İfadeler Kullanan Çalışanın Sözleşmesi Tazminatsız Fesh Edilebilir"

Tarım Arazilerinin Korunması ve Kullanılması Yönetmeliğinde Değişiklik

Yargıtay Kararı: "Yıllık Ücretli İzine Denk Gelen Hafta Tatili Günleri İzin Süresinden Düşürülemez"

Yetki Belgesiz Araç Satışına 305 Milyon Lira Ceza

Yargıtay Kararı: "İhbar Tazminatı Ödenmeden İşten Çıkartılan İşçi Yapılan Zamdan Yararlanır"

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Tapu İşlemlerine İlişkin Merak Edilenleri Yanıtladı

