Diğer Haberler
Fatura İstenmesi Üzerine Hastanın Ameliyatını İptal Ettiği İddia Edilen Özel Hastaneye Vergi İncelemesi
Bir vatandaşın sosyal medyada paylaştığı videoda, "...... Hastanesinde kanser hastalığı tedavisi gören hastaya yapılacak ameliyat karşılığında ilgili hastane tarafından istenilen bedelin ödenmesi esnasında talep edilen faturanın hastane yetkililerince düzenlenmek istenmemesi üzerine ameliyatın iptal edildiği" iddiaları yer aldı.
AA muhabirinin Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı yetkililerinden edindiği bilgiye göre, konuyla ilgili vergi müfettişlerinin de katılımıyla yeterli sayıda yoklama memurundan oluşan Hazine ve Maliye Bakanlığı ekipleri, bugün ilgili sağlık kurumuna giderek kayıt dışılıkla ilgili vergi kanunlarında yer alan hükümler doğrultusunda düzenlenmesi gereken fatura ve benzeri belgeler açısından denetim ve inceleme yaptı.
Söz konusu denetim ve incelemeler sonucunda elde edilen bilgi ve belgelerdeki verilerden hareketle hastanenin daha kapsamlı vergi incelemesine tabi tutulması için Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı tarafından vergi müfettişleri görevlendirilecek.

Banka Hesaplarının 3. Kişilere Kullandırılması Halinde Cezai Yaptırımlarla Karşılaşılır

Yargıtay Kararı:"Zorlayıcı Sebep Gerekçesi İle İşten Çıkarılan İşçiye İhbar Tazminatı Ödenir"

GİB Gelir İle Uyumsuz Lüks Harcamaları İnceliyor

Yargıtay Kararı: " Arızalı Alarm Sistemi Nedeniyle Hırsızlık Zararından Güvenlik Firması Sorumlu "

Mahkeme Kararı : "Tüketicinin Haberi Olmadan Hesabından Gece Kredi Çekilmesi Halinde Banka Kusurludur"

Sahte Fatura Düzenlendiği Gerekçesiyle Yürütülen Soruşturmada 21 Tutuklama

Kamu Gözetim Kurumundan Konkordato Hilesine 82,1 Milyon Lira Ceza

Özel Teknelerin Donatımı ve Özel Tekneleri Kullanacak Kişilerin Yeterlikleri Hakkında Yönetmelik

Konaklama Tesislerine İtfaiye Raporu Zorunluluğu

İş Yerinde Gizli Fotoğraf Çeken Kişiye Hapis Cezası

Yargıtay Kararı: "Pandemi Dönemindeki Ücretsiz İzinler Kıdem Tazminatı Ve Yıllık İzne Dahil Edilir"

Yargıtay Kararı: "Kira Süresi Dolmadan Tahliye Davası Açılamaz"

Konkordato (İflas Erteleme Anlaşması), Kötü Niyetli Şirketler Tarafından İstismar Ediliyor

Kayıt Dışıyla Mücadelede 50 Bin Mükellef İncelendi

