Diğer Haberler
Almanya ve İngiltere'den Vergi Kaçakçılığına Karşı Önlem Açıklamaları
İngiltere Başbakanı,"Vergiden kaçınma ve agresif kaçırmaya önlem çerçevesinde (vergi) yasayı sıkılaştıracağız ve bu kültürü değiştireceğiz ancak her bir İngiliz vatandaşının yasal yollardan para yapma hakkını korumalıyız." diye konuştu.
Uluslararası vergi kaçakçılığı ve yolsuzlukla mücadele çerçevesinde yeni yasaların da getirileceğini duyuran İngiliz lider, mükelleflerinin vergi kaçırmasına yardımcı olan şirketlere cezai yaptırımlar uygulanacağını bildirdi.
Alman kamu yayın kuruluşu ARD ile yaptığı bir röportajda Alman Maliye Bakanı Schaueble ise kayıtların ulusal düzeyde bağlantılı olması gerektiğini savundu. Vergiyle ilgili bilgileri paylaşmayan ülkelerin cezalandırılması gerektiğini kaydeden Schaeuble, "Böyle bir durumda onları kara listeye alacağız ve onlarla yapılacak bazı finansal işlemler bundan sonra mümkün olmayacak" dedi. Schaeuble, gazeteci ve diğer kâr amacı gütmeyen grupların da bu kayıtlara erişiminin sağlanması gerektiğini sözlerine ekledi. Ancak isimsiz paravan şirketlerin yasaklanması için çağrıda bulunmadığını ifade eden Schaeuble, Almanya'daki vergi kaçakçılarının istifade ettiği zaman aşımı tüzüğünün de reforme edilmesini teklif edeceğini bildirdi. Vergi kaçakçılarına karşı sert önlemler almayı öngören Bakan, buna rağmen, Alman bankacılık sektörünün temiz olduğunu savundu.

Yol Güzergahları Üzerindeki Radarlı Ve Radarsız Trafik Uygulama Sayılarını Gösteren İnternet Sayfası Hazırlandı.

KDK Devreye Girdi: Kendi Evini Kiraya Vererek Kiralık EvdeYaşayan Emekli Ev Sahibi Emlak Vergisinden Muaf Tutuldu

Tapuda suç üstü yakalandı: Başkasına ait 20 milyonluk 4 taşınmazı satmaya çalıştı!

Ticaret Bakanlığı'ndan Banka Hesaplarının Başka Kişilere Kullandırılması Hakkında Uyarı

e-Devlet'ten Kira Sözleşmesi Hizmeti Emlakçıların Da Kullanımına Açıldı

Enflasyon Muhasebesini Doğru Uygulamayanlara Vergi İncelemesi Geliyor

Doğum Yardımı Yönetmeliği Resmi Gazete’de Yayımlandı

Radarın Kalibrasyon Ayarı Yapılmadığı İçin Trafik Cezası İptal Edildi

e-Ticarette Değişim Ve İade Yapmayan Şirketlere Ceza

Arsa Dolandırıcıları Mağduriyetler Yaratıyor

Yargıtay Kararı: " Avukata Borçluları Israrlı Arama Ve Mesajları İçin Verilen Ceza Hukuka Uygundur"

Sözleşmede Cayma Hakkına Dair Tüketici Hakem Heyeti Kararı

Geçen Yıl Yapılan Vergi Denetimlerinde 160 Milyar Liralık Eksik Beyan Tespit Edildi

Sosyal Güvenlik Kurumu Sağlık Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ
