Diğer Haberler
Almanya ve İngiltere'den Vergi Kaçakçılığına Karşı Önlem Açıklamaları
İngiltere Başbakanı,"Vergiden kaçınma ve agresif kaçırmaya önlem çerçevesinde (vergi) yasayı sıkılaştıracağız ve bu kültürü değiştireceğiz ancak her bir İngiliz vatandaşının yasal yollardan para yapma hakkını korumalıyız." diye konuştu.
Uluslararası vergi kaçakçılığı ve yolsuzlukla mücadele çerçevesinde yeni yasaların da getirileceğini duyuran İngiliz lider, mükelleflerinin vergi kaçırmasına yardımcı olan şirketlere cezai yaptırımlar uygulanacağını bildirdi.
Alman kamu yayın kuruluşu ARD ile yaptığı bir röportajda Alman Maliye Bakanı Schaueble ise kayıtların ulusal düzeyde bağlantılı olması gerektiğini savundu. Vergiyle ilgili bilgileri paylaşmayan ülkelerin cezalandırılması gerektiğini kaydeden Schaeuble, "Böyle bir durumda onları kara listeye alacağız ve onlarla yapılacak bazı finansal işlemler bundan sonra mümkün olmayacak" dedi. Schaeuble, gazeteci ve diğer kâr amacı gütmeyen grupların da bu kayıtlara erişiminin sağlanması gerektiğini sözlerine ekledi. Ancak isimsiz paravan şirketlerin yasaklanması için çağrıda bulunmadığını ifade eden Schaeuble, Almanya'daki vergi kaçakçılarının istifade ettiği zaman aşımı tüzüğünün de reforme edilmesini teklif edeceğini bildirdi. Vergi kaçakçılarına karşı sert önlemler almayı öngören Bakan, buna rağmen, Alman bankacılık sektörünün temiz olduğunu savundu.

Yargıtay Kararı: " Avukata Borçluları Israrlı Arama Ve Mesajları İçin Verilen Ceza Hukuka Uygundur"

Sözleşmede Cayma Hakkına Dair Tüketici Hakem Heyeti Kararı

Geçen Yıl Yapılan Vergi Denetimlerinde 160 Milyar Liralık Eksik Beyan Tespit Edildi

Sosyal Güvenlik Kurumu Sağlık Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ

Sınai Mülkiyet Kanunu'nun Uygulanmasına Dair Yönetmelik'te Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik

Sağlık Hizmetlerini Usulsüz Kullananlara Ceza

İstanbul'da Ruhsatı Ya Da İşletme Belgesi Olmayan Oteller Kapanacak

Gümrük Vergileri Ve Para Cezalarının Tahsiline İlişkin Düzenlemeye Gidildi

Hazine Taşınmazlarının Tahsis Yetkileri Valilikler İle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İl Müdürlüklerine Devredildi

Trafik Kazası Tutanaklarını Hukuksuzca Satın Alıp Kazazedeleri Dolandırıyorlar

Maliye Ekipleri Birçok Sektörde Hasılat Tespitlerine Başladı

Aile Hekimliği Uygulama Yönetmeliğinde Yapılan Değişiklikle Aile Hekimi Değişikliği Kolaylaştırıldı

Siber Zorbalık İhbar Hattı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Tapu İşlemlerine İlişkin Yönetmeliği Resmi Gazete'de Yayımlandı
