Diğer Haberler
Adalet Bakanlığı ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Personel Alacak
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik de Bakanlığın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere bin 111'i mühendis, 566'sı veteriner hekim olmak üzere toplam bin 677 sözleşmeli personel alınacağını duyurdu.
Adalet Bakanlığı sözleşmeli personeli olmak için başvuru süresi 15 Nisan'da sona erecek. Kalan kontenjanlara yönelik önümüzdeki aylarda ilan yayımlanması bekleniyor.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı personeli olmak için ise tercih işlemleri 26 Nisan-2 Mayıs tarihlerinde yapılacak . Tercih kılavuzu 25 Nisan'dan itibaren "http://www.osym.gov.tr" internet adresinden yayımlanacak . Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, adayların, 5-6 Temmuz 2014 tarihinde yapılmış 2014-KPSS lisans sınavına girmiş ve KPSSP3 puan türünden en az 50 puan almış olması gerektiğinin altını çizerek, ÖSYM'ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listelerinin geçerli olmayacağını, başvuracak adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri gerektiğini, tercihlere ilişkin koşulların bakanlığın internet sitesinden duyurulacağına dikkati çekti.

Yargıtay Kararı: " Aynı Gün Hem Borcun Hem De Haczin Kabul Edilmesi Hukuka Aykırıdır"

Yargıtay Kararı: "Telefon Mesajlaşmaları Delil Olarak Kabul Edilir"

Lisanssız Şekilde Döviz Alım Satımı Yapan İşletmelere Yönelik Denetimler Sıkılaştırıyor

MEB'den İzinsiz Eğitim Faaliyetlerine Sıkı Denetim

Yargıtay Kararı: "Ürünün Sağlam Teslim Edilmemesi Halinde Zarardan Kargo Firması Sorumludur"

Banka Hesaplarının 3. Kişilere Kullandırılması Halinde Cezai Yaptırımlarla Karşılaşılır

Yargıtay Kararı:"Zorlayıcı Sebep Gerekçesi İle İşten Çıkarılan İşçiye İhbar Tazminatı Ödenir"

GİB Gelir İle Uyumsuz Lüks Harcamaları İnceliyor

Yargıtay Kararı: " Arızalı Alarm Sistemi Nedeniyle Hırsızlık Zararından Güvenlik Firması Sorumlu "

Mahkeme Kararı : "Tüketicinin Haberi Olmadan Hesabından Gece Kredi Çekilmesi Halinde Banka Kusurludur"

Sahte Fatura Düzenlendiği Gerekçesiyle Yürütülen Soruşturmada 21 Tutuklama

Kamu Gözetim Kurumundan Konkordato Hilesine 82,1 Milyon Lira Ceza

Özel Teknelerin Donatımı ve Özel Tekneleri Kullanacak Kişilerin Yeterlikleri Hakkında Yönetmelik

Konaklama Tesislerine İtfaiye Raporu Zorunluluğu

