Diğer Haberler
ABD Kripto Paralardan Vergi Toplamaya Hazırlanıyor
ABD Gelir İdaresi IRS 'vergi' konusunda 10,000 kripto para sahibine uyarı mektubu gönderdi.Mektupta kripto para birimi sahiplerine sanal yatırımlarının üzerini örtme nedeniyle ceza alabilecekleri konusunda uyarıda bulunuldu.
Kurum tarafından, Cuma günü,"IRS potansiyel olarak gelir bildirmeme durumunda olan vergi mükelleflerine ve kripto para birimi işlemlerinden vergi ödememesi muhtemel kişilere mektup göndermeye başladı" açıklaması yapıldı. IRS, vergi mükelleflerinin isimlerini “devam eden çeşitli IRS uyum çalışmaları” ile elde ettiğini söyledi.
IRS Komisyon üyesi Charles Rettig Cuma günü yaptığı açıklamada, "Vergi mükelleflerinin vergi beyannamelerini gözden geçirmeleri ve bu mektupları çok ciddiye almaları gerekiyor." dedi.
Kurum tarafından geçen hafta gönderilmeye başlanan mektuplar, IRS’nin sanal Döviz işlemlerinde vergi kaçakçılığını önlemeye yönelik en geniş girişiminden birini temsil ediyor. IRS, kripto yatırımları popülerlik ve değer kazandığı için son yıllarda dijital para birimleri üzerindeki vergi yasalarını uygulamakta zorlandı.

Enflasyon Muhasebesini Doğru Uygulamayanlara Vergi İncelemesi Geliyor

Doğum Yardımı Yönetmeliği Resmi Gazete’de Yayımlandı

Radarın Kalibrasyon Ayarı Yapılmadığı İçin Trafik Cezası İptal Edildi

e-Ticarette Değişim Ve İade Yapmayan Şirketlere Ceza

Arsa Dolandırıcıları Mağduriyetler Yaratıyor

Yargıtay Kararı: " Avukata Borçluları Israrlı Arama Ve Mesajları İçin Verilen Ceza Hukuka Uygundur"

Sözleşmede Cayma Hakkına Dair Tüketici Hakem Heyeti Kararı

Geçen Yıl Yapılan Vergi Denetimlerinde 160 Milyar Liralık Eksik Beyan Tespit Edildi

Sosyal Güvenlik Kurumu Sağlık Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ

Sınai Mülkiyet Kanunu'nun Uygulanmasına Dair Yönetmelik'te Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik

Sağlık Hizmetlerini Usulsüz Kullananlara Ceza

İstanbul'da Ruhsatı Ya Da İşletme Belgesi Olmayan Oteller Kapanacak

Gümrük Vergileri Ve Para Cezalarının Tahsiline İlişkin Düzenlemeye Gidildi

Hazine Taşınmazlarının Tahsis Yetkileri Valilikler İle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İl Müdürlüklerine Devredildi
