Diğer Haberler
60 Bin Yabancıya Çalışma İzni Verildi
Bu kişiler arasında ilk sırada, 10 bin 227 kişiyle Suriyeliler yer aldı.Bakanlık, yılın 10 aylık bölümünde 30 bin 667'si erkek, 29 bin 754'ü kadın olmak üzere 60 bin 421 kişiye çalışma izin verdi. Yapılan başvurulardan bin 993'ü çeşitli gerekçelerle reddedilirken, 7 bin 731 başvuru iade edildi, 220 başvuru ise henüz karara bağlanmadı.
Bakanlığın izniyle 10 bin 227 Suriye, 6 bin 268 Gürcistan, 4 bin 989 Ukrayna, 3 bin 396 Çin, 2 bin 805 Türkmenistan, 2 bin 720 Kırgızistan, bin 965 Özbekistan ve bin 702 Rusya uyruklu Türkiye'de çalışmaya başladı.
Söz konusu dönemde çalışma izni verilenler arasında bin 25 İngiliz, bin 17 Alman ve 942 ABD'li de bulunurken, Burundi, Haiti, Honduras, Jamaika, Laos ve Malavi gibi farklı ülke vatandaşlarına da çalışma izni verildi.

EYT Kapsamında Emekli Olamayan Vatandaş KDK'nın Devreye Girmesi ile Emekli Edildi

'SMS'le Doğrulama Kodu' İstenmesine İlişkin KVKK Kararı

Yetki Belgesiz İkinci El Taşıt Ticaretinde Bulunduğu Tespit Edilenlere 72 Milyon Lira İdari Para Cezası Uygulandı

Akaryakıtta Sahte Faturayla 140 Milyar Liralık Vurgun

Banka Hesabını Başkalarına Kullandıranlar Ciddi Yaptırımlarla Karşı Karşıya Kalabilir

Yol Güzergahları Üzerindeki Radarlı Ve Radarsız Trafik Uygulama Sayılarını Gösteren İnternet Sayfası Hazırlandı.

KDK Devreye Girdi: Kendi Evini Kiraya Vererek Kiralık EvdeYaşayan Emekli Ev Sahibi Emlak Vergisinden Muaf Tutuldu

Tapuda suç üstü yakalandı: Başkasına ait 20 milyonluk 4 taşınmazı satmaya çalıştı!

Ticaret Bakanlığı'ndan Banka Hesaplarının Başka Kişilere Kullandırılması Hakkında Uyarı

e-Devlet'ten Kira Sözleşmesi Hizmeti Emlakçıların Da Kullanımına Açıldı

Enflasyon Muhasebesini Doğru Uygulamayanlara Vergi İncelemesi Geliyor

Doğum Yardımı Yönetmeliği Resmi Gazete’de Yayımlandı

Radarın Kalibrasyon Ayarı Yapılmadığı İçin Trafik Cezası İptal Edildi

e-Ticarette Değişim Ve İade Yapmayan Şirketlere Ceza
