Diğer Haberler
40 Bin Kişi Otomatik BES’e Girdi
Sisteme dahil olan 40 bin kişinin 20 binden fazlasının cayma hakkını kullandığı belirtiliyor. Emeklilik şirketi temsilcileri ise bugünkü çıkışların kıstas alınmaması gerektiğini, sisteme giren şirketlerin önceden işveren katkılı emeklilik planları olduğunu vurgulayarak, “Bu ayın 15’inde de sisteme biraz girişler olur, çünkü kimi şirketler ayın 15’inde maaş yatırıyor, ama asıl girişler ocak ayının sonunda olacak” diyor.
Uygulama ilk olarak 1 Ocak 2017’de, 1.000 ve üzeri çalışanı olan işletmelerden başlayacak. 1 Nisan’dan itibaren 249 ila 1.000 çalışanı olan işletmeler ile tüm kamu kurumları devreye girecek. 1 Eylül’den itibaren 100-249 çalışanı olan işletmeler sisteme alınacak.
Nitekim yeni yıl ile birlikte otomatik katılım 1000 ve üzeri çalışanı olan işletmelerden başladı. Ocak sonuna kadar 1000 ve üzeri çalışanı olan işletmelerdeki yaklaşık 2 milyon kişi BES’e giriş yapacak.

Banka Hesaplarının 3. Kişilere Kullandırılması Halinde Cezai Yaptırımlarla Karşılaşılır

Yargıtay Kararı:"Zorlayıcı Sebep Gerekçesi İle İşten Çıkarılan İşçiye İhbar Tazminatı Ödenir"

GİB Gelir İle Uyumsuz Lüks Harcamaları İnceliyor

Yargıtay Kararı: " Arızalı Alarm Sistemi Nedeniyle Hırsızlık Zararından Güvenlik Firması Sorumlu "

Mahkeme Kararı : "Tüketicinin Haberi Olmadan Hesabından Gece Kredi Çekilmesi Halinde Banka Kusurludur"

Sahte Fatura Düzenlendiği Gerekçesiyle Yürütülen Soruşturmada 21 Tutuklama

Kamu Gözetim Kurumundan Konkordato Hilesine 82,1 Milyon Lira Ceza

Özel Teknelerin Donatımı ve Özel Tekneleri Kullanacak Kişilerin Yeterlikleri Hakkında Yönetmelik

Konaklama Tesislerine İtfaiye Raporu Zorunluluğu

İş Yerinde Gizli Fotoğraf Çeken Kişiye Hapis Cezası

Yargıtay Kararı: "Pandemi Dönemindeki Ücretsiz İzinler Kıdem Tazminatı Ve Yıllık İzne Dahil Edilir"

Yargıtay Kararı: "Kira Süresi Dolmadan Tahliye Davası Açılamaz"

Konkordato (İflas Erteleme Anlaşması), Kötü Niyetli Şirketler Tarafından İstismar Ediliyor

Kayıt Dışıyla Mücadelede 50 Bin Mükellef İncelendi

